Inre trädgård


Den inre trädgården behöver precis  som den yttre skötas om för att blomstra och må bra. Nedan ser du några av de tjänster jag erbjuder. Välkommen att höra av dig till Ande & Form - trädgård för själen! 


  Samtal och vägledning

Samtal


Vägledande/guidande samtal om var du befinner dig just nu och behöver vägledning i. Det kan röra alla områden i livet som relationer, arbete, ekonomi, hälsa, välbefinnande, livsfrågor, andlighet, allt mellan himmel och jord. 


Pris 800 kr/timme, inkl moms


Inspiration och vägledning


Behöver du inspiration och vägledning för att komma vidare på din livsresa? Kontakta mig för bokning av tid.


Pris 800 kr/timme, inkl moms

 

Reiki

Reiki


Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod, som har sitt ursprung i Japan.

Reiki används till exempel vid smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.


Distansbehandling


Reiki healing fungerar lika bra på distans som vid fysisk beröring. 

Precis som vid en vanlig behandling sänker en distansbehandling stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare närvaro i dig själv.

Reiki prioritetsläker, så energin går dit den behövs mest först, oavsett om det är till den fysiska kroppen eller till mentala och känslomässiga problem. 

 

Pris 300 kr/30 minuter, inkl moms


Högkänslighet 

Högkänslighet 


Att vara högkänslig innebär att dagligen ta emot mängder av intryck via alla sina sinnen och processa dem på djupet. Det kan vara kreativt och roligt, men också oerhört tröttande och påfrestande.

 

Många med mig har upptäckt vad välgörande det är att gå ut i trädgården och gräva eller rensa ogräs, när hjärnan och kroppen har blivit överstimulerad. Har man ingen trädgård så kan man gå ut i naturen och promenera ett slag för att genast känna den positiva och läkande effekten, oavsett årstid.Högkänslighet i trädgården


Att skapa en trädgård där alla sinnen får sina behov tillgodosedda kan vara spännande och inspirerande. Doftande örter vid en sittplats, porlande vatten vid en hängmatta, frukt och bärbuskar som du kan plocka solmogna hallon eller vinbär från är underbart. Vackra blommor att studera i detalj som drar till sig insekter och fjärilar. Växter med olika blad och struktur att ta på. Buskar och träd som drar till sig sjungande fåglar är likaså tilltalande för en högkänslig individ.


Om du önskar hjälp att skapa en trädgård för alla sinnen, hör av dig till Ande & Form – trädgård för själen!