Kreativitet och mångsidighet är nyckeln i mitt liv.

 


Från kallskänka till präst, konstnär, författare och nu senast har jag följt drömmen om att utbilda mig till trädgårdsmästare. Idag kombinerar jag mina tidigare och nuvarande erfarenheter genom att erbjuda tjänster både för den yttre och den inre trädgården. Det innebär att jag både arbetar med traditionella trädgårdsmästartjänster som beskärning, plantering, skötsel och rådgivning samt genom att hjälpa dig som vill ha vägledning för din inre trädgård i form av samtal och inspiration att komma vidare på din livsresa. Jag föreläser även om högkänslighet.

  

Kärleken till naturen, blommor, trädgård, konst, det vackra och sköna i livet har följt mig som en röd tråd genom livet och att få möjlighet att använda min konstnärlighet och kreativitet i trädgården är oerhört givande och stimulerande, vilket jag gärna vill förmedla till andra att upptäcka.

 

Att arbeta i trädgården eller ”trädgårdera”, som kultur- och trädgårdshistorikern Elisabeth Svalin Gunnarsson uttrycker det, är något grundläggande tillfredsställande för nutidsmänniskan. Att sätta händerna i jorden är något som ger näring till både kropp och själ. Glädjen i att se ett litet frö, spira och gro på fönsterbrädan, för att så småningom växa upp till en ståtlig planta upphör aldrig att fascinera mig.

 

Ulla Karlsson

 

 

 

KONTAKTA MIG

Välkommen att kontakta mig för bokning och/eller rådgivning! Jag återkopplar till dig så snart jag kan!